Ευχαριστήριο συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας Πάρου

08 Ιουνίου 2017 16:35

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 6Ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας το Σάββατο 3/6/2017 στην Πλατεία Παπά-Γιώργη Στάμενα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Έπαρχο Πάρου, τον Δήμο Πάρου και την Τεχνική του υπηρεσία, την ΚΔΕΠΑΠ, την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και όλους τους εργαζόμενους της, την Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων.

Ευχαριστούμε όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν με την άψογη παρουσία τους τα οποία ήταν : Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Δήμου Αλίμου, Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας, Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ορφέας», Χορευτικός Όμιλος Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας καθώς τους μουσικούς και ηχολήπτες που πλαισίωσαν την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, το χορηγό επικοινωνίας ΗΧΩ FM,τον Παριανό Τύπο για την κάλυψη της εκδήλωσης , όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τα μέλη του συλλόγου μας και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλο μας κ. Φώτη Βελισσαρόπουλο καθώς και στους μικρούς και μεγάλους χορευτές για την υπομονή και επιμονή τους ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos