Μικρές επιδιορθώσεις στο έργο ασφαλτόστρωσης της παραλιακής οδού Παροικίας Πάρου...

12 Ιουνίου 2017 18:55

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ολοκληρωμένο και άρτιο το σημαντικό έργο ασφαλτόστρωσης της παραλιακής οδού της Παροικίας, από το λιμάνι έως τα Λιβάδια, μετά από ορισμένες αναγκαίες επιδιορθώσεις που χρειάστηκε να γίνουν κατά τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα σε ένα τμήμα της παραλιακής οδού μήκους περίπου 100 μέτρων, έμπροσθεν περίπου του Λιμεναρχείου, οι μπουλντόζες «έπιασαν» πάλι δουλειά προκειμένου να διορθώσουν κάποιες μικρές ατέλειες στην ασφαλτόστρωση οι οποίες έγιναν αντιληπτές εγκαίρως με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες αποκατάστασής τους.

Έτσι πλέον, το σημαντικό αυτό έργο ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα την εφεξής ομαλότερη και ασφαλέστερη διέλευση οχημάτων, εν όψει μάλιστα της θερινής τουριστικής περιόδου, όπου η κίνηση στον παραλιακό δρόμο της Παροικίας είναι εντόνως αυξημένη λόγω των οχημάτων που εξέρχονται από τα πλοία στο λιμάνι της Παροικίας.

Βεβαίως κάλλιο αργά, παρά ποτέ, όπως συνήθως λέγεται για έργα που γίνονται, κατά κοινή ομολογία, σχετικά αργοπορημένα. Γιατί κατά πολλούς, το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα ώστε να μην προκαλούνταν προσκόμματα στους οδηγούς εν μέσω του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος αλλά και της τουριστικής περιόδου του Ιουνίου.

Είναι κι αυτή μια σεβαστή άποψη που οφείλεται να καταγραφεί καθώς κατά κοινή ομολογία και αίσθηση, το έργο ασφαλτόστρωσης θα ήταν καλύτερο να παραδοθεί πριν την έλευση των τουριστικών αφίξεων των αρχών του καλοκαιριού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos