Χάλκινο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οίνου απέσπασε παριανό κρασί!

13 Ιουνίου 2017 22:05

Μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση απέσπασε το παριανό κρασί του Γεώργιου Μωραϊτη «Λευκό του Νησιού 2016» στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 27 – 29 Μαίου 2017.

Με τη συμμετοχή 170 διαφορετικών οίνων από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, ο διαγωνισμός απένειμε τα βραβεία Wine Olympic Awards με κριτήρια την ποιότητα και την συσκευασία οίνων και αποσταγμάτων.

Το παριανό κρασί «Λευκό του Νησιού 2016», τιμήθηκε με χάλκινο βραβείο αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τα παριανά κρασιά χάρη στην εξαιρετική ποιότητά τους είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Το Οινοποιείο του Γεώργιου Μωραϊτη, με μεγάλη οινοποιητική παράδοση που κρατά από τον 19ο αιώνα, είναι γνωστό ότι παράγει άριστης ποιότητας κρασιά από βιολογικής καλλιέργειας σταφύλια αποκλειστικά γηγενών ποικιλιών, σύμφωνα με τα πρότυπα του οργανισμού ΔΗΩ, τα οποία καλλιεργούνται στην καλύτερη αμπελουργική περιοχή της Πάρου, στον αμπελώνα της Νάουσας.

Η σπουδαία διάκριση για το παριανό κρασί στον Διαγωνισμό, αποτελεί αναμφίβολα μια ευκαιρία προβολής και προώθησης της ποιότητάς του εντός και εκτός Ελλάδας. Άλλωστε ο Πανελλήνιος αυτός Διαγωνισμός, στοχεύει στην παρουσίαση του πλούτου της ελληνικής παραγωγής οίνου, στην ανάδειξη νέων προϊόντων και στη διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων με την επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας.

Συγχαρητήρια λοιπόν, στην προσπάθεια του κ. Γ. Μωραϊτη που με τον κόπο και τη δουλειά του κατάφερε να αναδείξει το κρασί της Πάρου αλλά και το ίδιο το νησί προβάλλοντάς το στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos