Το psts.gr σε συνεχή, σταθερή πανελλαδική προβολή μέσα από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης! (Bίντεο)

15 Ιουνίου 2017 22:31

Το αξιόπιστο, έγκαιρο, έγκυρο και αμερόληπτο δημοσιογραφικό έργο της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr., προβάλλεται συχνά και σταθερά από τα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας Star Channel, στο ένθετο «Το Star παντού», όπου παρουσιάζονται σημαντικές ειδήσεις από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Έτσι η κάλυψη από το psts.gr ειδησεογραφικών θεμάτων από το νησί της Πάρου, αποκτά μεγάλη πανελλαδική τηλεοπτική προβολή, καθώς το τηλεοπτικό κανάλι παρουσιάζει όχι μόνο ειδήσεις αλλά και τα βίντεο που τις καταγράφουν αδιάψευστα, πάντα με τη δημοσιογραφική σφραγίδα του parianostypos.gr.

Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι που ενημερώνει για την επικαιρότητα της Πάρου έχοντας ως πρωτογενή πηγή το parianostypos.gr.

Αρκετοί ακόμα μεγάλοι σταθμοί, «τρανταχτά» ονόματα της τηλεοπτικής ενημέρωσης, έχουν πάμπολλες φορές προβάλλει ειδήσεις και βίντεο του parianostypos.gr όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, το psts.gr, είναι γνωστό ότι αποτελεί πηγή ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites της χώρας με εκατομμύρια καθημερινά επισκέπτες, τα οποία αναδημοσιεύουν συχνότατα τη δουλειά του.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr, η οποία κατορθώνει να παρουσιάζει τη ζώσα, καταγεγραμμένη, πραγματική επικαιρότητα της Πάρου, προβάλλοντας παράλληλα και το ίδιο το νησί.
Πρόκειται επίσης, για μια επιτυχία η οποία δεν οφείλεται μόνο στην αξιοπιστία, την αντικειμενικότητα και το κύρος της ηλεκτρονικής εφημερίδας parianostypos.gr, αλλά και στη δύναμη της τεράστιας απήχησής της στο κοινό της Πάρου, των Κυκλάδων και όχι μόνο.


Γιατί το ptss.gr, είναι ο ειδησεογραφικός «παλμός» της Πάρου και των Κυκλάδων που φθάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα και παντού στον κόσμο σε παρόντα χρόνο. Και η επιλογή του από μεγάλα, έγκριτα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα, καταδεικνύει την απαρέγκλιτη καταξίωσή του σε δημοσιογραφικό επίπεδο καθώς εκπληρώνει τα αυστηρά κριτήρια που θέτουν μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί ώστε να συμπεριλάβουν, ένα τοπικό κατά κύριο λόγο site, στην ειδησεογραφία τους.

Η διαδικτυακή εφημερίδα parianostypos.gr, έχει σαφέστατα κερδίσει το σεβασμό και το ενδιαφέρον κολοσσών της ενημέρωσης γιατί πρώτ απ΄ όλα η ίδια σέβεται τους επισκέπτες – αναγνώστες της! Και έτσι θα συνεχίσει!

Γιατί όλοι εμείς στο parianostypos.gr, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δημοσιογραφία αποτελεί σοβαρό λειτούργημα που θα πρέπει να ασκείται με γνώμονα τη σοβαρή στάση ευθύνης απέναντι στο κοινό.

Όλοι εσείς οι επισκέπτες – αναγνώστες του parianostypos.gr, το γνωρίζετε και γι΄ αυτό μας επιλέγετε για την ενημέρωσή σας και μας τιμάτε με την προτίμησή σας!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια ελάχιστα αποσπάσματα της αξιοποίησης του parianostypos.gr, ως πηγής τηλεοπτικής ενημέρωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos