Το Ελληνικό Πρωινό της Πάρου παρουσιάζεται σε ξενοδοχείο της Νάουσας!

21 Ιουνίου 2017 18:50

Είναι γνωστό το Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό που έχει σκοπό την προώθηση από τα ελληνικά ξενοδοχεία του σημαντικότερου γεύματος των διακοπών αποτελούμενου από προϊόντα πατροπαράδοτα, αγνά και μοναδικά της κάθε ελληνικής περιοχής τα οποία αναδεικνύουν την κατά τόπους γαστρονομική ταυτότητα και συμβάλλουν στην ανάδειξη περιοχών της Ελλάδας ως δημοφιλών γαστρονομικών προορισμών

Μια σπουδαία ιδέα και ένα Πρόγραμμα που έχει αγκαλιαστεί πανελλαδικά από ξενοδόχους, Chefs, παραγωγούς και τοπική αυτοδιοίκηση όπου κι αν εφαρμόστηκε! Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου, προσκαλούν λοιπόν στην παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού της Πάρου» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο SWISS HOME στη Νάουσα.

Ώστε να καλημερίζουμε τους επισκέπτες του νησιού μας κάθε πρωί με χαμόγελο και τοπικά εδέσματα, να τους «φιλεύουμε» με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, να τους «φιλοξενούμε» στα καταλύματά μας επιτρέποντάς τους να πάρουν μια καλή πρωινή γεύση από τα υλικά της γαστρονομικής μας παράδοσης στο πλαίσιο των διακοπών τους!

Γιατί το Παριανό Πρωινό με εδέσματα της Πάρου, αποτελεί ίσως κορυφαία πράξη ελληνικής «φιλοξενίας» που προσφέρεται με αγάπη και περηφάνια από τους επαγγελματίες του τουρισμού και αποτελεί μάλλον την πιο ζωντανή και απτή διαφήμιση για το νησί το οποίο προβάλλει έτσι τη γηγενή του διατροφική κληρονομιά στους χιλιάδες κάθε χρόνο Έλληνες και ξένους επισκέπτες του!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos