Θερμή συγχαρητήρια επιστολή για την επιτυχή εκδήλωση στον Πρόδρομο Πάρου

26 Ιουνίου 2017 21:19

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος», τους πολυάριθμους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του φετινού πανηγυριού του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

Η τεραστία επιτυχία της διήμερης γιορτής του χωρίου μας, αποδεικνύει την συμβολή της συνεργασίας και της συμμετοχής όλων μας , φορέων και δημοτών, που φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να προβάλουμε και να αναπτύξουμε την τοπική μας παράδοση και τις σπάνιες ομορφιές του τόπου μας.
Με την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι και του χρόνου ενωμένοι θα διοργανώσουμε ένα εξίσου όμορφο πανηγύρι στο χωριό μας, σας συγχαίρω και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες το υπόλοιπο του καλοκαιριού, στο δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο και παραγωγικό έργο σας, που περιλαμβάνει ακόμη πολλές εκδηλώσεις.

Καλπάκογλου Ιωσήφ

Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Σκόπας ο Πάριος"

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos