Τραγικό… Η πέμπτη νεκρή χελώνα στην παραλία Τσουκαλιά Πάρου αποτελεί πρόκληση στην ευαισθησία μας

30 Ιουνίου 2017 16:58

Το θέαμα της νεκρής θαλάσσιας χελώνας σε αποσύνθεση, σκορπά θλίψη και αποτροπιασμό.

Στην παραλία Τσουκαλιά της Πάρου, πέντε νεκρές χελώνες ξεβράστηκαν τον τελευταίο καιρό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Τραγικά είναι τα απανωτά περιστατικά εύρεσης νεκρών χελωνών στην εν λόγω παραλία και στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζεται η πέμπτη κατά σειρά θαλάσσια χελώνα που ανευρέθηκε νεκρή. Το γεγονός είναι πράγματι σοκαριστικό αν αναλογιστεί κανείς τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία και διάσωση αυτών των άκακων, υπέροχων θαλάσσιων πλασμάτων που χρειάζονται την προστασία μας.

Το δυστυχές θέαμα πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει όλους ώστε να μπει τέλος σ΄ αυτό τον αφανισμό που καθώς φαίνεται τείνει να γίνει «μάστιγα» στην περίφημη παραλία της Πάρου. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόζωος για να αισθανθεί απέραντη θλίψη με την εικόνα θανάτου της θαλάσσιας χελώνας αλλά απλώς άνθρωπος.
Ο αποτροπιασμός όλων μας μπροστά στο τραγικό θέαμα είναι θέμα σεβασμού της φύσης και δείγμα πολιτισμού. Η νεκρή χελώνα αποτελεί πρόκληση για την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos