Στη Νάουσα Πάρου με την οικογένειά του o θρυλικός ροκ – σταρ Τζων Μπον Τζόβι!

30 Ιουνίου 2017 19:18

Τα ελληνικά νησιά, αποτελούν αγαπημένο προορισμό του 55χρονου Αμερικανού μουσικού σταρ Τζων Μπον Τζόβι, ενός από τους πιο ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ο Τζων Μπον Τζόβι έχει καταταγεί 31ος ανάμεσα στους 100 κορυφαίους τραγουδιστές της Heavy Metal, έχει πουλήσει 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και το θρυλικό συγκρότημά του είναι ένα από τα κορυφαία best – selling του κόσμου!
Ο Αμερικανός ροκ – σταρ, έφθασε με τη γυναίκα και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στην Αθήνα από τη Νέα Υόρκη και από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε σε θαλαμηγό για μια περιήγηση στα αγαπημένα του ελληνικά νησιά!

Επισκέφθηκε την Ύδρα, τις Σπέτσες και τη Μύκονο και κατόπιν βρέθηκε στη Νάουσα της Πάρου, όπου το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου εθεάθη να κάνει βόλτα απολαμβάνοντας το γραφικό τοπίο. Κατόπιν δείπνησε μαζί με την οικογένεια και την παρέα του στο διάσημο πλέον λιμανάκι της Νάουσας.

Ο μεγάλος σταρ, πήρε γεύση από ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες δείχνοντας να απολαμβάνει τις ξένοιαστες στιγμές των διακοπών του στο νησί!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos