H EOΔ Κυκλάδων για τον αγιασμό του νέου ασθενοφόρου

07 Ιουλίου 2017 15:15

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-7-2017, στην πλατεία Ηρώου της Μάρπησσας, ο Αγιασμός του ασθενοφόρου, που η INTERAMERICAN παραχώρησε στην ΕΟΔ Κυκλάδων.

Στην τελετή παρευρέθησαν:
· από την INTERAMERICAN, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων κι Εταιρικής Ευθύνης, κος Ιωάννης Ρούντος, η Υποδιευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων κι Εταιρικής Ευθύνης, κα Χρύσα Ελευθερίου, ο Διευθυντής Διοικητικού γραφείου Αμαρουσίου, κος Λουκάς Γερασίμου, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Unit manager του γραφείου Αμαρουσίου, κος Αντώνης Κωστόπουλος,
· από την Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ, ο Γενικός Διευθυντής, κος Κωνσταντίνος Μητράγκας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα Μένη Κουρκουτά.
· από το Δήμο Πάρου, ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου, κος Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου, κος Βατίστας Ρούσσος, οι Αντιδήμαρχοι, κος Χρήστος Χριστόφορος και κος Μανώλης Μαλαματένιος, ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας του Δήμου, κος Χαράλαμπος Μαλινδρέτος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ, κος Θανάσης Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κος Σταύρος Καραχάλιος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΠΠΑ, κος Μικές Λεοντής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κος Γεώργιος Πούλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων,
· ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάρου, κος Σπυρίδωνας Λάβδας,
· ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, Υπαστυνόμος Α΄, κος Παναγιώτης Μεταξάς,
· ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, Επιπυραγός κος Κωνσταντίνος Γαβαλάς,
· εκπρόσωποι Συλλόγων και
· πλήθος κόσμου, τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Μήνυμα έστειλαν, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κος Καλλίνικος και η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, κα Κόλλια Τσαρουχά.
Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη συγκινησιακά, καθώς «ένα όνειρο των μελών της ΕΟΔ Κυκλάδων πήρε σάρκα και οστά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, κος Γεώργιος Μπαρμπαρίγος.
Την εκδήλωση έκλεισε ο κος Βασίλειος Παναρίτης, με ομιλία του σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην τόσο σημαντική στιγμή για το Παράρτημά μας.
Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην INTERAMERICAN, για την πολύ μεγάλη προσφορά της, όχι μόνο στην ΕΟΔ αλλά σε όλη την Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos