Άφιξη - έκπληξη στην Πάρο του μουσικοσυνθέτη εικαστικού Ιωάννη Βαμβακάρη

10 Ιουλίου 2017 18:16

Τακτικοί πλέον επισκέπτες της Πάρου το ζεύγος Ιωάννη Βαμβακάρη-Βάσως Ντερντεριάν καθώς δράττονται κάθε ευκαιρίας για μικρές έστω αποδράσεις στο νησί της Πάρου που αποτελεί για εκείνους πηγή έμπνευσης για τις καλλιτεχνικές τους δράσεις.

Την Παρασκευή το βράδυ 7 Ιουλίου όπως δήλωσε ο Ιωάννης Βαμβακάρης αφίχθη στην Πάρο, που τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του γνωστή ερμηνεύτρια έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού Βάσω Ντερντεριάν λατρεύουν βαθιά, προκειμένου να παρευρεθούν στην ομαδική έκθεση ΄΄ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ'' της ομάδας εικαστικών ART WAY υπό τη διεύθυνση του εικαστικού - επιμελητή εκθέσεων Γιώργου Σάρδη στη Gallery του Poseidon of Paros στη Χρυσή Ακτή και να προσθέσει στα εγκαίνια της έκθεσης πέραν της εικαστικής και μια μουσική πινελιά...

Στη διάρκεια της κουβέντας μας εξήρε την παριανή φιλοξενία και ευχήθηκε σε όλους τους κατοίκους της Πάρου καλό, ξέγνοιαστο και γεμάτο Πάρο καλοκαίρι.



Φωτορεπορτάζ Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos