Φωτογραφίες με…. hot περιεχόμενο και φόντο διάσημα τοπία η νέα μόδα των τουριστών και στην Ελλάδα!

26 Ιουλίου 2017 20:38

Ξεχάστε τις περίφημες selfies! Αυτές ανήκουν στην εποχή της αθωότητας όταν η αυτοφωτογράφιση με φόντο όμορφα τοπία ή εικόνες από ταξίδια, είχε γίνει η νέα φρενίτιδα των κινητών τηλεφώνων.

Στον αχανή χώρο των social media, εμφανίστηκε πρόσφατα μια πιο... προχωρημένη εκδοχή φωτογράφισης με επίκεντρο τα... οπίσθια!

Όταν πριν από ελάχιστους μήνες δημιουργήθηκε λογαριασμός που προέτρεπε τους χρήστες να φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους μπροστά από αξιοθέατα ή δημοφιλή τοπία των χωρών που επισκέπτονται ώστε μοιραστούν τα στιγμιότυπα με χιλιάδες followers, κανείς δεν φανταζόταν ότι η νέα μόδα θα κάνει θραύση φέτος και στην Ελλάδα!



Πριν από λίγο καιρό, τοπία και διάσημα αξιοθέατα σε Βραζιλία, Γαλλία, Βρετανία, Αυστραλία και αλλού, απαθανατίστηκαν φωτογραφικά ενώ στο πρώτο πλάνο της φωτογράφισης προβάλλονταν γυναικεία ή ανδρικά οπίσθια χωρίς ίχνος δισταγμού! Η πρόσφατη τρέλα ήρθε και στην Ελλάδα του φετινού καλοκαιριού που πλημμυρίζεται από εκατομμύρια τουρίστες.

Κάποιοι από αυτούς, δεν διστάζουν να κατεβάσουν τα.... παντελόνια τους και να φωτογραφίσουν τα οπίσθιά τους ενώ στο βάθος της εικόνας απεικονίζονται δημοφιλείς παραλίες, ιστορικά αξιοθέατα ή τοπία φυσικού κάλλους της πατρίδας μας!

Το παράδοξο είναι, ότι οι άσεμνες φωτογραφίες, όπως έχουν αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν τραβηχτεί μέρα μεσημέρι και είναι απορίας άξιο το πώς επιδεικνύουν οι τουρίστες τα ...εσωτερικά κάλλη τους χωρίς καμία συναίσθηση σεβασμού και αιδούς.

Η εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης έχει φυσικά παρέλθει, ανήκει σε προηγούμενες δεκαετίες, μήπως όμως στη μεταμοντέρνα εποχή που ζούμε σήμερα, έχει μπει σε πρώτο πλάνο, η αχαλίνωτη, εφήμερη και επιπόλαιη επιδειξιομανία που δε γνωρίζει σύνορα και όρια;

Φωτογραφίες www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos