Στο επίκεντρο διαφημιστικού σποτ η Παροικία Πάρου! Τα εντυπωσιακά γυρίσματα στο λιμάνι και στον οικισμό…

28 Ιουλίου 2017 19:33

Η πρωτεύουσα της Πάρου, η Παροικία, είχε σήμερα το πρωί 28 Ιουλίου την τιμητική της καθώς το λιμάνι και τα τοπία της έγιναν το όμορφο σκηνικό για τα γυρίσματα τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ μεγάλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας.

Επί ποδός βρέθηκε λοιπόν σήμερα η περιοχή, για τις ανάγκες της διαφήμισης, όταν πλήθος ανθρώπων εργάστηκε, απαθανατίζοντας εικόνες, στο λιμάνι, στον οικισμό, στο λόφο της Αγίας Άννας και σε διάφορα άλλα σημεία, οι οποίες θα ταξιδέψουν παντού μέσω του σποτ, πρεσβεύοντας το κάλλος και την απαράμιλλη γραφικότητα της Παροικίας η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο παραδοσιακό οικισμό των Κυκλάδων.

Σημειώνεται, ότι τα γυρίσματα της διαφήμισης έγιναν εξ΄ ολοκλήρου στην Παροικία αναδεικνύοντας την περιοχή μέσα από όμορφες, ζωντανές εικόνες και στιγμιότυπα της γραφικής σημερινής όψης της, που γοητεύουν και μαγεύουν τον κάθε θεατή και επισκέπτη του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos