Επαναλαμβάνεται η κλήρωση για το Μεγάλο Δώρο του τριήμερου ταξιδιού στην Πάρο. Μείνετε μαζί μας! Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός!

10 Αυγούστου 2017 21:13

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο του τριήμερου ταξιδιού στην Πάρο για δύο άτομα το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν: (Ακτοπλοϊκά μετ΄επιστροφής εισιτήρια με την εταιρεία Hellenic Seaways, δύο διανυκτερεύσεις στο υπέροχο Margarita Studios και αυτοκίνητο από το γραφείο ενοικιάσεως inparos).

Καθώς o νικητής που ανέδειξε η προ ολίγων ημερών κλήρωση, μας ενημέρωσε ότι αδυνατεί για καθαρά προσωπικούς λόγους να πραγματοποιήσει το δωρεάν τριήμερο ταξίδι, επαναλαμβάνουμε την κλήρωση.

Ο νέος νικητής θα αναδειχτεί κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων που πήραν μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό όσο αυτός ήταν ενεργός. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου αμέσως μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Μείνετε μαζί μας! Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos