Δεν πέφτει καρφίτσα! Το «ταγκό» του… σημειωτόν στα στενοσόκακα της Νάουσας Πάρου!

11 Αυγούστου 2017 19:02

Κοσμοπλημμύρα παντού! «Πίτα» τα σοκάκια της Νάουσας από μυριάδες τουρίστες που κάθε βράδυ βολτάρουν στον οικισμό!

Τα στενοσόκακα, είναι ασφυκτικά γεμάτα από ένα πολύχρωμο πλήθος όλων των ηλικιών που μοιάζει με ποτάμι και δημιουργεί το αδιαχώρητο. Πατείς με πατώ σε που λέει και ο λαός!

Βραδεία η κίνηση από την πλημμύρα ανθρώπων! Το ανθρώπινο ποτάμι «ρέει» δύσκολα, «αργοκυλάει» καθώς χρειάζεται «άσκηση» υπομονής και.... βήμα σημειωτόν για να περιδιαβεί κανείς τα γραφικά κατάλευκα δρομάκια! Αδιάλειπτα τα κύματα του κόσμου, αμέτρητοι όσοι κατακλύζουν κάθε βράδυ τη Νάουσα στην κορύφωση του Full Season λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο. Full Season και η Νάουσα είναι πιο full από ποτέ! Σε όποιο σημείο της κι αν βρεθεί κανείς σφύζει από απίστευτη κίνηση! Το «ταγκό» όμως του... βήματος σημειωτόν έχει τη χάρη του και αξίζει την υπομονή του!


Γιατί η Νάουσα διαφέρει από την υπόλοιπη Πάρο! Τα τοπία της, το λιμανάκι με τα καϊκια δεμένα το ένα πλάι στο άλλο, το Κάστρο, τα κατάλευκα σπίτια και σοκάκια της, της δίνουν μια ξεχωριστή, μαγευτική αύρα! Την νύχτα η Νάουσα μοιάζει με κοσμοπολίτισσα γόησσα που μαγεύει το βλέμμα! Τα φωτισμένα ποικίλα καταστήματα σε άσπρο φόντο δημιουργούν μια ατμοσφαιρική εικόνα που πλανεύει τους επισκέπτες και χαράζεται για πάντα στην ψυχή τους! Μοναδικές εικόνες ονείρου βγαλμένες σαν από καρτ – ποστάλ!

Ρομαντική και μυστηριώδης η Νάουσα πλάι στο κύμα στην αγκαλιά του απάνεμου κόλπου της, προσφέρει ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Αλλά και εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις μοναδικών ψαροκαταστάσεων στο προνομιούχο λιμανάκι με την απίστευτη θέα!

Απολαύστε ολόφρεσκους, ποιοτικούς ψαρομεζέδες στο ιδανικότερο περιβάλλον! Στον Τσαχπίνη «Ουζερί των Ναυτικών» ή στο «Μάριο» είτε στο «Σιγή Ιχθύος», στα πιο φημισμένα δηλαδή εστιατόρια στο λιμανάκι, θα γευτείτε ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και ελληνικά πιάτα που μαγειρεύονται με τα πιο αγνά τοπικά υλικά και μοσχοβολούν αξεπέραστη γεύση και ποιότητα!

Επισκεφθείτε τη βραδινή Νάουσα! Μην σας αποθαρρύνει το μέγεθος του τουριστικού κύματος που την κατακλύζει κάθε νύχτα!

Ο κόσμος της Νάουσας είναι μαγευτικός και η σφύζουσα ζωή της κάθε βράδυ αποτελεί μέρος της σαγήνης που σκορπά όταν το καλοκαίρι ζωντανεύει και αποκαλύπτει τα ονειρώδη θέλγητρά της...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos