Καλή σχολική χρονιά από την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

09 Σεπτεμβρίου 2017 12:02

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου εύχεται καλή σχολική χρονιά

ΘΕΜΑ : «Συμβουλές για τους οδηγούς»

• Ως οδηγοί να σέβεστε όλους τους χρήστες του δρόμου.
• Αποφύγετε να κλείνετε τις διαβάσεις πεζών, τις εισόδους σε κτήρια και σχολεία και μην παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια για να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών καθώς και στις ράμπες διάβασης ΑμεΑ.
• Όταν διέρχεστε έξω από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, παιδικές χαρές και πάρκα όπου κυκλοφορούν, συχνάζουν και παίζουν μαθητές και μικρά παιδιά, να οδηγείτε με αυξημένη προσοχή και μικρότερη ταχύτητα, προκειμένου να ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις ατυχήματος.
• Να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και ευγένεια τις προκλήσεις στο δρόμο. Είναι αρετές που θέλουμε όλοι να έχουν τα παιδιά μας. Έρευνες μάς δείχνουν ότι η οδική συμπεριφορά των γονιών, έχει ισχυρή επίδραση στη μετέπειτα οδική συμπεριφορά των παιδιών.
• Η συμπεριφορά σας αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά σας, γιατί βλέπουν, ακούν και μιμούνται. Συμπεριφερθείτε με ευγένεια και υπομονή είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί για να κάνουν και τα παιδιά σας το ίδιο.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου εύχεται σε όλους

Καλή Σχολική Χρονιά με Ασφάλεια, Υγεία και Πρόοδο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos