Ενημέρωση για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας

13 Σεπτεμβρίου 2017 13:47

Ενημερώνουμε τους Αθλητικούς Συλλόγους των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τον κλειστό χώρο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας κατά την αθλητική περίοδο 2017-2018, όπως υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017, αναφέροντας τις ημέρες και τις ώρες χρήσης της.

Οι αιτήσεις που προσκομίζονται μετά το πέρας της προαναφερόμενης ημερομηνίας, θα εξετάζονται κατά εξαίρεση από την Σχολική Επιτροπή και θα γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ. Στέλιο Μπόνη (6934179139) και κα Μαρία Περαντινού (6945083520)

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
- Επικυρωμένο καταστατικό του σωματείου από το πρωτοδικείο
- Σύσταση Δ.Σ.
- Αναγνώριση του σωματείου από την ΓΓΑ
- Αναγνώριση του σωματείου από την εκάστοτε ομοσπονδία
- Λίστα αθλούμενων αθλητών

Ο Πρόεδρος της Π/βάθμιας
Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πάρου

Χαράλαμπος Μαλινδρέτος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos