Εγκαινιάζεται το «στολίδι» της Πάρου! Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα…

22 Σεπτεμβρίου 2017 16:10

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, πρόκειται να τελεστούν τα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου πνοής για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Πάρου το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αποτελεί καρπό πολύχρονης και πολυπρόσωπης συλλογικής προσπάθειας προς όφελος του νησιού.

Πρόκειται για την κλειστή Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων η οποία κατασκευάστηκε στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες υψηλές προδιαγραφές που προβλέπονται για την λειτουργία και τη χρήση της.

Το έργο αυτό, όνειρο ζωής για τις δραστηριότητες άθλησης και πολιτισμού κυρίως της νεολαίας της Πάρου, χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020 και θα εγκαινιαστεί με κάθε επισημότητα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos