Φιλολογικό Φροντιστήριο Μάρπησσας Πάρου

22 Σεπτεμβρίου 2017 17:04

Το Φιλολογικό Φροντιστήριο Μάρπησσας ξεκίνησε να λειτουργεί το 2010 στη Μάρπησσα της Πάρου ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης με καθηγήτρια τη φιλόλογο Ράπτη Αλεξάνδρα. Στόχος του ήταν η άριστη προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Το φροντιστήριο υποστηρίζει παράλληλα και τους μαθητές του Δημοτικού στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους ώστε να αποκτούν γερές μαθησιακές βάσεις.

Το Φιλολογικό Φροντιστήριο αποτελεί εγγύηση επιτυχίας στις επιδόσεις των μαθητών. Δημιουργεί αυστηρά, ολιγομελή τμήματα, υποστηρίζει με εξατομικευμένες διαδικασίες τον κάθε μαθητή ώστε να βελτιωθεί άμεσα, παρακολουθεί την πρόοδό του με προκαθορισμένα διαγωνίσματα και επικοινωνεί διαρκώς με τους γονείς.


Το Φιλολογικό Φροντιστήριο, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία, στηρίζει απόλυτα την μαθησιακή προσπάθεια των μαθητών, συμβάλλει στην επιτυχία των επιδόσεών τους και εγγυάται την πρόοδό τους χάρη στις άριστες εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Εμπιστευτείτε την υποστηρικτική εκπαίδευση των παιδιών σας στο φιλολογικό φροντιστήριο Μάρπησσας για άριστα αποτελέσματα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos