Τροχαίο ατύχημα στο Λογαρά Πάρου και διπλή διακομιδή για την Ε.Ο.Δ Κυκλάδων…

01 Οκτωβρίου 2017 14:58

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 30/9, όταν στην περιοχή του Λογαρά Πάρου, όχημα εξετράπη της πορείας του πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την ασθενή βροχή και κατέληξε να πέσει σε χωράφι από ύψος περίπου τριών μέτρων κάτω από τον κεντρικό δρόμο.

Το όχημα στην πορεία του προ της πτώσεώς του, παρέσυρε μεγάλο κλαδί δέντρου.

Κατόπιν κλήσης του Κέντρου Υγείας Πάρου, μέλη της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και πραγματοποίησαν επιτυχώς απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος παρέμενε ακινητοποιημένος μέσα στο αυτοκίνητό του χωρίς τη δυνατότητα να εξέλθει αυτού.

Τα μέλη της Ε.Ο.Δ παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον οδηγό και στο συνοδηγό του οχήματος. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν διακομιδή των τραυματισθέντων στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο οδηγός βρίσκεται εκτός κινδύνου, είναι ελαφρά τραυματισμένος και οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία λόγω μικρής κάκωσης στη σπονδυλική στήλη.

Λίγε ώρες νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου 30/9, μέλη της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων πραγματοποίησαν διακομιδή ασθενούς από το Κ.Υ. Πάρου στο πλοίο Blue Star Delos, λόγω του ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν εκείνη την ώρα σε άλλο περιστατικό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos