Ευγενική χρηματική δωρεά επιχειρηματία της Πάρου στην Ε.Ο.Δ. – Παράρτημα Κυκλάδων (Βίντεο + Φωτό)

12 Οκτωβρίου 2017 17:08

Μια επιταγή με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ δώρισε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Σάντα Μαρία Πάρου στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Santa Maria Beach κ. Χάρης Καλύβας παρέδωσε στα μέλη της Ε.Ο.Δ την εν λόγω επιταγή, επισημαίνοντας ότι οι επιχειρηματίες δεν θα πρέπει μόνο να επωφελούνται οικονομικά από τη δραστηριοποίησή τους στο νησί, αλλά επιβάλλεται παράλληλα, να προσφέρουν στην κοινωνία της Πάρου συμβάλλοντας στο έργο εθελοντικών ομάδων ανθρωπιστικού έργου όπως η Ε.Ο.Δ.


Τα μέλη της Ε.Ο.Δ., ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Καλύβα και τόνισαν ότι θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρηματική δωρεά για το σκοπό της αρωγής προς το συνάνθρωπο συνεχίζοντας έτσι το κοινωνικό τους έργο στο νησί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια πάντα αλτρουιστική διάθεση.

Σημείωσαν επίσης, ότι η συγκεκριμένη πράξη δωρεάς, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για επιχειρηματίες και φορείς της Πάρου που θα ήθελαν να συνδράμουν στο πολύτιμο ανθρωπιστικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης η οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια πάντα δίπλα στον πολίτη ώστε να προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά της σε καταστάσεις και συμβάντα έκτακτης ανάγκης που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και αρωγής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos