Ολοκαίνουργοι πυρσοί αντοχής τοποθετήθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο της Παροικίας

30 Οκτωβρίου 2017 20:36

Το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε αντικατάσταση των παλιών σκουριασμένων και πλήρως φθαρμένων αυτόματων πυρσών του αλιευτικού καταφυγίου Παροικίας που βρίσκεται στη θέση Βίντζι.

Οι νέοι αυτόματοι πυρσοί που εγκαταστάθηκαν για την ασφαλή προσάραξη των πλοιαρίων είναι ολοκαίνουργιοι, έχουν κόκκινο και μπλε χρώμα, είναι κατασκευασμένοι εξ΄ολοκλήρου από ανοξείδωτα, σύγχρονα υλικά τα οποία αντέχουν στη φθορά του χρόνου και στην υγρασία.


Το έργο αντικατάστασης, αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική παρέμβαση στο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου καθώς με τους νέους αυτόματους πυρσούς θα υπάρξει καλύτερη σηματοδότηση με στόχο την ομαλότερη και ασφαλέστερη άφιξη και αναχώρηση σκαφών.



Αναμένεται τώρα η τοποθέτηση φανών στις δύο κατασκευές των καινούριων αυτόματων πυρσών, ώστε να φωτίζονται κατά τις βραδινές ώρες και να τεθεί έτσι σε εφαρμογή η ολοκληρωμένη λειτουργία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos