Πραγματοποιήθηκε η συλλογή παιχνιδιών για τα παιδιά της Μάνδρας Αττικής

18 Δεκεμβρίου 2017 16:07

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η συλλογή παιχνιδιών μέσω του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για τα παιδιά της Μάνδρας Αττικής.
Συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός παιχνιδιών τα οποία ήδη φτάνουν στην Αθήνα και στις 21 Δεκεμβρίου θα προσφερθούν σε εκδήλωση που διοργανώνει το Eugenios Soccer Camp στο κλειστό γυμναστήριο της Μάνδρας στα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΕΠΣ Κυκλάδων, όλες τις ακαδημίες της Πάρου ΑΟΠ, ΑΜΕΣ Νηρέας, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, ΜΕΑΣ Αστέρας Μαρμάρων και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, την Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. το Eugenios Gerards Soccer Camp και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Παπαδάκη.
Παράλληλα πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Κέντρου Υγείας Πάρου και των Ιατρών Γεωργίου Τζανίδη και Κατερίνας Ρούσσου, καθώς και της ΕΟΔ Παράρτημα Κυκλάδων με τους Σοφία Αγγελοπούλου, Γεώργιο Μπαρμπαρήγο, Γεώργιο Κασίμη, Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και Νίκο Προμπονά.
Ευχαριστώ επίσης την Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου για την προσφορά της σε παιχνίδια, τον Αριστείδη Δαφερέρα για την παροχή ειδών συσκευασίας καθώς και την Μεταφορική Πάρου – Αντιπάρου για την δωρεάν μεταφορά των παιχνιδιών στην Αθήνα.
Τέλος με χαρά και συγκίνηση δηλώνω πως αξίζει το μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν και στους γονείς τους, δείχνοντας έτσι ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
Όλοι μαζί βοηθάμε τα παιδιά της Μάνδρας αυτές τις Άγιες μέρες!

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos