Όλοι μια παρέα την Τσικνοπέμπτη! Τσίκνισμα μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας!

30 Ιανουαρίου 2018 17:38

Άρωμα παράδοσης και χαρακτήρα αυθεντικού γλεντιού που θα θυμίζει παλαιότερες όμορφες εποχές, θα αποκτήσει την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου ολόκληρος ο παραδοσιακός οικισμός της Παροικίας Πάρου!

Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση κεφιού και διασκέδασης στην οποία θα πρωτοστατεί το παραδοσιακό τσίκνισμα της κρεοφαγίας και οι ζωντανές νότες μουσικής ψυχαγωγίας από τους Αστέριο Ρήγα και Νίκο Γιανναράκη.

Ο γραφικός οικισμός θα ζωντανέψει για πρώτη φορά αποκριάτικα και θα γίνει ολόκληρος μια μεγάλη υπαίθρια παρέα που θα τσικνίσει και θα γλεντήσει παραδοσιακά, θα ξεφαντώσει και θα γευτεί πατροπαράδοτες ψητές λιχουδιές όπως αρμόζει στην Τσικνοπέμπτη!

Από τις 13:30 λοιπόν το μεσημέρι, το περίφημο «Κουτούκι του Θανάση», όπως είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, θα... «ανοίξει» και θα περιμένει τον κόσμο μέσα σε έναν ζωντανεμένο ευχάριστα παραδοσιακό οικισμό που θα θυμίζει ζεστό, φιλικό και φιλόξενο «Κουτούκι» το οποίο θα αγκαλιάσει όλους όσοι θα προτιμήσουν να βιώσουν μια Τσικνοπέμπτη κεφιού και χαράς με γνήσιο χρώμα, διαφορετική και πολλά υποσχόμενη...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos