Eτήσια Γενική Συνέλευση, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

09 Φεβρουαρίου 2018 16:56

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, η ετήσια Γενική Συνέλευση, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, δηλαδή από τους 20 εκπρόσωπους Συλλόγων, παραβρέθηκαν 17 μέλη ταμειακώς εντάξει, ξεκίνησε η συνεδρίαση.

Προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ. Μαούνη Χριστόδουλο, προσφορά του κ. Τριβυζά Νικήτα, μέλος του Συλλόγου. Το φλουρί έπεσε στο Νηπιαγωγείο Αγκαιριάς, με αντίδωρο ένα βιβλίο με τίτλο «Αναδρομές στον κόσμο της Αρχαίας Πάρου», προσφορά του συγγραφέα κ. Αλιπράντη Νίκου.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού από τον ταμία της Ένωσης Γονέων κ. Καρασαντέ Δημήτρη και ακολούθησε ο απολογισμός δράσης από τον πρόεδρο της Ένωσης, καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων για το έτος 2018.

Επακολούθησε μια διαλογική συζήτηση, με προτάσεις και τοποθετήσεις μελών, που αναφέρονται στο Πρακτικό Νο 8 του βιβλίου των Γενικών Συνελεύσεων.
Η Ένωση Γονέων θα συνεχίσει να είναι δίπλα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos