Το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ενημερώνει

21 Φεβρουαρίου 2018 14:26

Το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ενημερώνει ότι η πρώτη πεζοπορία για το 2018, που είχε αναβληθεί τον προηγούμενο μήνα, θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στη διαδρομή Λεύκες - Ανάληψη (εξωκλήσι) - Πήγαδος - δρόμος για Θαψανά - Άγιοι Πάντες - Λεύκες (κυκλική διαδρομή - βαθμός δυσκολίας: μέτρια, διάρκεια: τρεις ώρες). Αρχηγός θα είναι η κ. Μαρία Παντελαίου. Η συνάντηση θα γίνει στις 09:45, στην πλατεία των Λευκών. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:00.

*Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα, αντιανεμικό και αθλητικά παπούτσια, γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos