Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αναβάθμισης του λιμανιού της Πάρου

21 Φεβρουαρίου 2018 16:04

Με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην νέα προβλήτα του λιμανιού της Παροικίας Πάρου, έργα αναβάθμισης της ασφάλειας του χώρου και τεχνικές εργασίες αναδιαμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης συστήματος πυρασφάλειας το οποίο θα ενισχύσει την ασφάλεια της περιοχής σε περίπτωση πυρκαγιάς ενώ παράλληλα εκτελούνται στην ίδια περιοχή του λιμανιού τεχνικά έργα βελτίωσης της λειτουργίας της προβλήτας.

Τα έργα αυτά, εν όψει του Πάσχα και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, αναμένεται να αναβαθμίσουν τη νέα προβλήτα του λιμανιού της Πάρου η οποία κατά τη θερινή κυρίως σεζόν υποδέχεται τον κατάπλου μεγάλου αριθμού πλοίων.

Η νέα προβλήτα, η οποία λειτουργεί επικουρικά σε περιόδους τουριστικής αιχμής, όταν δηλαδή οι αφιξοαναχωρήσεις πλοίων είναι πολλές και στην κεντρική προβλήτα υπάρχει ήδη πλοίο, αναμένεται, χάρη στα έργα αυτά, να θωρακιστεί από πλευράς ασφάλειας και να γίνει πιο λειτουργική βελτιώνοντας συνολικά τις συνθήκες κατάπλου και απόπλου στο λιμάνι της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos