Παράπονα εκφράζονται στις Λεύκες Πάρου για αδράνεια ως προς την επίλυση ζητημάτων…

05 Μαρτίου 2018 17:59

Παράπονα εκφράζονται τον τελευταίο καιρό από πολίτες των Λευκών για αδράνεια και αμέλεια των αρμοδίων αρχών σχετικά με την επίλυση ζητημάτων που αφορούν το χωριό.

Για παράδειγμα, εδώ και δύο περίπου μήνες, κεντρικό σοκάκι των Λευκών στο οποίο έγιναν τεχνικές εργασίες, έχει μείνει χωρίς πλακόστρωση για ένα μεγάλο μήκος, με αποτέλεσμα από τη χωμάτινη επιφάνεια να δημιουργείται λάσπη η οποία προκαλεί προβλήματα στη διέλευση των πεζών.

Ένα άλλο πρόβλημα που αποτελεί αιτία δυσφορίας των πολιτών των Λευκών, είναι η αμέλεια που εδώ και καιρό έχουν επιδείξει οι αρμόδιες αρχές στο ζήτημα της αντικατάστασης λαμπτήρων φωτισμού στους δρόμους του χωριού. Οι καμένες λάμπες σε διάφορα σημεία μέσα στα σοκάκια είναι πολλές και μάλιστα, σε ένα σοκάκι δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός εξαιτίας καμένων λαμπτήρων για μια απόσταση τουλάχιστον τριακοσίων μέτρων.

Η επίλυση των ζητημάτων αυτών είναι αναγκαία, καθώς η χρονίζουσα παραμέληση που παρατηρείται σε θέματα καθημερινότητας των κατοίκων θέτει κινδύνους αναφορικά με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos