ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Islands e-media: Παραδόθηκαν στην τυχερή οι επιταγές 400 € από το Super Market SYN.KA - ΒΙΔΑΛΗΣ Σύρου

13 Μαρτίου 2018 15:06

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την παράδοση των τεσσάρων δωροεπιταγών ο Διαγωνισμός του δικτύου Islands e-media, που πρόσφερε ψώνια αξίας 400 ευρώ από τα Super markets SYN.KA και ΒΙΔΑΛΗΣ!

Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού Δέσποινα Καραμπή βρέθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο κατάστημα SYN.KA – ΒΙΔΑΛΗΣ στη Σύρο προκειμένου να παραλάβει τις τέσσερις δωροεπιταγές των 100 ευρώ.

Τις δωροεπιταγές παρέδωσε ο Υπεύθυνος του καταστήματος κ. Σούρλας στην τυχερή η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της γι αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας.

Η τυχερή του μεγάλου διαγωνισμού κατάγεται από την Πάτρα και είναι κάτοικος Σύρου, καθώς η ίδια και ο σύντροφος της, διατηρούν Cafe-Bar στην Ερμούπολη.

Η κα Καραμπή ευχαρίστησε τόσο τα Super markets SYN.KA και ΒΙΔΑΛΗΣ όσο και τα τρία site των Κυκλάδων (Cyclades24.gr, Naxostimes.gr, Parianostypos.gr) καθώς όπως μας δήλωσε το συγκεκριμένο δώρο είναι «πολύτιμο» και αποτελεί μια σημαντική “οικονομική ανάσα” σε αυτές τις δύσκολες εποχές...

Μάλιστα η κ. Καραμπή άφησε σαφώς να εννοηθεί, ότι πρόκειται “να μοιραστεί την χαρά της” με ακόμα μία οικογένεια που έχει ανάγκη...

Tης ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή και να απολαύσει το δώρο της!
Σύντομα ξεκινούν νέοι Μεγάλοι Διαγωνισμοί με έπαθλο και πάλι μεγάλα δώρα!
Ποιος ξέρει μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος μεγάλος τυχερός!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos