Ζητείται ακίνητο που θα στεγάσει το Κ.Η.Φ.Η. στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας

28 Μαρτίου 2018 13:12

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. προκηρύσσει:

Δημόσια μειοδοτική, φανερή και προφορική (η οποία θα διεξαχθεί βάση του Π.Δ. 270/1981) δημοπρασία με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για την μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Κ.Η.Φ.Η. στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας το οποίο θα πληρεί τις προδιαγραφές βάση της 14963/09-10-2001 Απόφασης του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας όπως περιγράφεται παρακάτω:

- Οικοδομική άδεια ή άλλο πιστοποιητικό ή βεβαίωση νομιμότητας υφιστάμενου κτιρίου από την αρμόδια πολεοδομία.
- Επάρκεια ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, τηλεφωνικής σύνδεσης, θέρμανσης και αποχέτευσης.
- Το κτίριο πρέπει να είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, του Κτιριοδομικού Κανονισμού – κατηγορία χρήσης «Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια» καθώς και του εκάστοτε ισχύοντα κανονισμού πυροπροστασίας.
- Όλοι οι χώροι του κτιρίου πρέπει να είναι προσπελάσιμοι από όλους τους χρήστες και να έχουν δάπεδο αντιολισθητικό που να καθαρίζεται εύκολα.
- Το πλάτος των διαδρόμων κυκλοφορίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,50m και της θύρας εισόδου 1,20m
- Ο πίνακας του ηλεκτρικού ρεύματος να είναι εφοδιασμένος με αντιηλεκτρικοπληξιακό διακόπτη.
- οι χώροι που πρέπει να διαθέτει κατ’ ελάχιστον το Κέντρο είναι:

 Αίθουσα υποδοχής 60τμ.
 Γραφείο νοσηλευτικής υπηρεσίας
 Χώρος ανάπαυσης 22τμ
 Παρασκευαστήριο προγεύματος – γεύματος
 4 WC
 Προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες – ικανότητες

Η χρονική διάρκεια του μισθωτηρίου θα είναι από την ήμερα υπογραφής του έως και για (6) έξι χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα (6) έξι χρόνια μονομερώς από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Άρθρο 1. Η δημοπρασία θα είναι δημόσια μειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981.
Α. Εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στην Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., στο τμήμα Πρωτοκόλλου της Επιχείρησης στην Παροικία.
Για την έναρξη της (εντός) εικοσαήμερης προθεσμίας υποβολής των προσφορών λαμβάνεται υπόψη η τελευταία δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης. (ν.3548/2007).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποβολής των προσφορών ορίζεται η ημέρα Πέμπτη 19/04/2018.

Οι φάκελοι προσφορών θα περιλαμβάνουν:

Αίτηση συμμετοχής στην οποία θα υπάρχει λεπτομερείς περιγραφή του ακινήτου. Θα αναφέρεται η θέση και η έκταση του ακινήτου καθώς και οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά του, Τίτλους ιδιοκτησίας, Τοπογραφικό διάγραμμα, Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/86 ότι ο ενδιαφερόμενος έλαβε γνώση όλων των όρων της δημοπρασίας και τους αποδέχεται πλήρως καθώς και ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για την εκμίσθωση του ακινήτου που προσφέρει, Δημοτική και φορολογική ενημερότητα. Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου βάση των διατάξεων του Ν. 3661/2008 (ΦΕΚ 89/Α/11-05-2008) και του νόμου 4122/2013 (ΦΕΚ 42/Α/19-02-2013) και της ΠΟΛ 1018/13-01-2012 του Υπουργείου Οικονομικών ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ΦΕΚ (757) ότι σε περίπτωση κατακύρωσης του διαγωνισμού στο όνομα του θα εκδώσει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Β. Διενέργεια δημοπρασίας

Η Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας (η οποία ορίστηκε με την υπ΄αρ. 19/2018 (ΑΔΑ:6ΝΛΝΟΡΔΩ-ΚΔΚ) απόφαση Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π και με το υπ΄αριθμ. 3416/2018 έγγραφο του Δήμου Πάρου, θα παραλάβει τις αιτήσεις συμμετοχής από την Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας για τη μίσθωση και την εκμίσθωση ακινήτων και αφού ελέγξουν την καταλληλότητα του ακινήτου και τα περί της πληρότητας αυτού όσον αφορά τους όρους της οικείας διακήρυξης με επιτόπια έρευνα θα συντάξουν τα ανάλογα πρακτικά. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση (πρακτικό).

Στη συνέχεια η Επιτροπή Διαγωνισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. (βάση της υπ’ αριθ. 5/2018 απόφασης του Δ.Σ της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. (ΑΔΑ: 6ΜΥΘΟΡΔΩ-87Ν) για τη μίσθωση και την εκμίσθωση ακινήτων θα διεξάγει την δημοπρασία η οποία θα είναι δημόσια μειοδοτική, φανερή, προφορική και θα γίνει στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. ενώπιον της, σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από τον πρόεδρο με αποστολή προσκλήσεων μόνο στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα έχουν κριθεί κατάλληλα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos