Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μεγάλο opening στη Νάουσα Πάρου είναι πια γεγονός! Πάμε τώρα Miele Boutique και δημιουργούμε το χώρο των ονείρων μας…

07 Απριλίου 2018 15:02

Οι αγορές συσκευών στην Πάρο έχουν πλέον το όνομα και την εγγύηση της Miele! Της δημοφιλούς εταιρείας που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου και αποτελεί συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας και του μοναδικού, διαχρονικού design!

Άνοιξε τις πόρτες του λοιπόν στη Νάουσα της Πάρου, το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Miele Boutique που θα γίνει ο απαραίτητος προορισμός σας για να ανανεώσετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε την κουζίνα που ονειρεύεστε ή να εξοπλίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο!



Το νέο κατάστημα 100 τ.μ., εντυπωσιακό και φιλόξενο, υψηλής αισθητικής και minimal διακόσμησης, είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει το κοινό της Πάρου που θα έχει πλέον την ευκαιρία να γνωρίσει τις μοναδικές Miele συσκευές που αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της άριστης ποιότητας της πασίγνωστης εταιρείας παγκοσμίως!

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει φιλικά προσφέροντας ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας!
Στο Miele Boutique της Πάρου, θα βρείτε επίσης το στρατηγικό συνεργάτη που αναζητάτε για τον εξοπλισμό κάθε μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας ή χώρου εστίασης με επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού ή επαγγελματικής πλύσης πιάτων.



Παράλληλα, το κατάστημα είναι το εξουσιοδοτημένο service τόσο για την Πάρο όσο και για την Αντίπαρο και παρέχει άμεση και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε οικιακή ή επαγγελματική συσκευή Miele, αναλώσιμα προϊόντα φροντίδας συσκευών και ανταλλακτικά.

Επισκεφθείτε τώρα το Miele Boutique της Πάρου!
Αποκτήστε τη μοναδική εμπειρία επαφής με τις πρωτοποριακές, κορυφαίες και υψηλού σχεδιασμού συσκευές της διάσημης εταιρείας! Κάντε τώρα το όνειρό σας πραγματικότητα! Μπορείτε! Το Miele Boutique είναι κοντά σας για να το πραγματοποιήσετε!

Miele Boutique Πάρος
Διεύθυνση: Περιφερειακός Νάουσας Πάρου, θέση Ξηροπόταμος, Πάρος
Τηλέφωνο: + 30 2284 028611
Facebook: Miele Paros Boutique – Home & Marine

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr