H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή της με το Γιάννη Πάριο

22 Απριλίου 2018 13:23

Ήταν μια σχέση δυνατή η οποία ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια αλλά κάποια στιγμή τελείωσε. Λίγο μετά το φετινό Πάσχα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την επανασύνδεσή τους με το Χάρη Βαρθακούρη να επιβεβαιώνει λέγοντας πως η Αλεξάνδρα έχει την έγκρισή του για σύντροφος του πατέρα του.

Μέχρι τώρα όμως, Γιάννης και Αλεξάνδρα κρατούσαν το στόμα τους κλειστό σχετικά με το αν έχουν δώσει ή όχι μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η πρώτη σχετική δήλωση ήρθε από τα χείλη της ηθοποιού η οποία δήλωσε στη Real News:

«Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Συνέβη το Πάσχα. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το θέατρο και την παράσταση “Επάγγελμα πόρνη” που συνεχιζόταν, είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα. Να μείνω στην Αθήνα. Όμως, ο Γιάννης με προσκάλεσε στην Πάρο και πήγα. Και τελικά εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτά αλλά, ναι, είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου», κατέληξε η ηθοποιός.

www.marieclaire.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos