Αγνοείται η «τύχη» του Αλιευτικού Καταφυγίου Αλυκής Πάρου. Προχωρά ή όχι τελικά το έργο;

22 Απριλίου 2018 18:22

Μια ολόκληρη περιοχή, η Αλυκή και η Αγκαιριά Πάρου, αλλά και ένα ολόκληρο νησί, συνεχίζουν να αγωνιούν για την τύχη της κατασκευής ενός έργου η οποία διακόπηκε «άδοξα» και αναπάντεχα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πριν από έναν περίπου μήνα.

Πρόκειται για το Αλιευτικό Καταφύγιο της Αλυκής οι τεχνικές εργασίες κατασκευής του χερσαίου τμήματός του, είχαν ήδη ξεκινήσει αλλά «πάγωσαν» ξαφνικά βάζοντας στοπ στην εξέλιξη του έργου.
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη για το μέλλον του Αλιευτικού Καταφυγίου. Αν δηλαδή θα «ξεπαγώσουν» οι διαδικασίες που το σταμάτησαν, ή αν δεν θα προχωρήσει τελικά η ολοκλήρωση και υλοποίησή του παραμένοντας ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που δεν θα αποδοθεί ποτέ στον παριανό λαό.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αόριστες μέχρι στιγμής για το τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία του έργου και τίποτα δεν είναι έως αυτή την ώρα ξεκαθαρισμένο και οριστικό.
Γεγονός είναι πάντως ότι καταβάλλονται κάποιες προσπάθειες καθώς ο Δήμαρχος Πάρου και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες προς την κατεύθυνση της συνέχισης της κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου.

Ίδωμεν… Βρισκόμαστε ενδεχομένως εν αναμονή εξελίξεων. Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, το τοπίο της κατάστασης παραμένει θολό και αβέβαιο….

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos