Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

24 Απριλίου 2018 13:21

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ανακοινώνουν διανομή πορτοκαλιών στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ .

Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 25.04.18 και την Πέμπτη 26.04.18 και ώρα 11.00 - 13.00 από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου ( δίπλα στο ελαιοτριβείο ) στην Παροικία Πάρου.

Επειδή το προϊόν είναι ευαίσθητο παρακαλούμε τους δικαιούχους να προσέλθουν την ακριβή ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί-ενημερωθεί- τηλεφωνικά από την αρμόδια υπάλληλο της Π.Ε. Πάρου.

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Όσα προϊόντα μείνουν αδιάθετα θα δοθούν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο <<Παναγία Εκατονταπυλιανή>> και στην Στέγη Αγάπης <<Αγία Θεοκτίστη>>.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

 

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos