Επεκτείνεται το νέο αεροδρόμιο Πάρου;

27 Απριλίου 2018 19:50

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από επίσημα αρμόδια χείλη, εκτός Πάρου, διατυπώθηκε πρόσφατα η υπόσχεση επέκτασης του νέου κρατικού αερολιμένα της Πάρου.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών καθώς επίσης και επεκτάσεις των κτηριακών υποδομών του αεροδρομίου.
Βεβαίως, όλα αυτά παραμένουν μέχρι στιγμής προφορικές υποσχέσεις, οι οποίες ελπίζουμε να υλοποιηθούν ώστε η Πάρος να αποκτήσει σύντομα τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγαλύτερων αεροσκαφών και περισσότερων επισκεπτών.

Οι νέες επεκτάσεις, αν φυσικά πάρουν σάρκα και οστά, σε συνδυασμό με το ύψος του ποσού που πρόκειται να επενδυθεί, θα θέσουν το νησί σε μια νέα τροχιά τουριστικής ανάπτυξης με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Η πιθανή έναρξη των εργασιών επέκτασης, τοποθετείται σύμφωνα με τις πηγές, μετά το πέρας της φετινής τουριστικής σεζόν, δηλαδή το φθινόπωρο του 2018.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos