Το αναψυκτήριο του Πάρκου Πάρου περνά στα χέρια ιδιώτη...

28 Απριλίου 2018 13:25

Σε ιδιωτικά επενδυτικά χέρια περνά η εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου του Πάρκου Πάρου σύμφωνα με πρόσφατη κατακύρωση Δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού που αφορά σύμβαση παραχώρησης υπηρεσιών και λειτουργίας συνολικού προϋπολογισμού αξίας 900.000 ευρώ για 3 χρόνια.

Η αμιγώς ελληνικών συμφερόντων επενδυτική εταιρεία "TETHYS" με έδρα το Λονδίνο, ένα ελληνικό fund που επενδύει κυρίως στον τομέα του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αναλάβει εφεξής το αναψυκτήριο του Πάρκου.
Σημειώνεται ότι η επενδυτική εταιρεία "ΤΕΤHYS" ενδιαφέρεται κυρίως για επενδυτικές ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα αγορών με δυνατότητες ανάπτυξης και δημιουργίας αξίας.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, υπάρχουν συγκεκριμένα συγκριτικά πλεονεκτήματα στον ελλαδικό χώρο που προσφέρουν αμέτρητες επιλογές χάρη στον αστείρευτο πλούτο της χώρας όσον αφορά στον θαλάσσιο τουρισμό και ειδικότερα το yachting.

Μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης συνεπώς του νησιού, διαβλέπει η δραστηριοποιούμενη σε ολόκληρο τον πλανήτη εταιρεία, επιλέγοντας να αξιοποιήσει επενδυτικά το εν λόγω αναψυκτήριο.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos