Αναμμένα κάρβουνα μέσα σε κάδο στη Νάουσα Πάρου! Από θαύμα αποφεύχθηκε πυρκαγιά…

16 Ιουνίου 2018 16:12

Φαίνεται πως η ασυνειδησία κάποιων δεν γνωρίζει όρια καθώς μετά το περιστατικό πυρκαγιάς σε άτυπη «χωματερή» κοντά σε κάδους απορριμμάτων στη ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, ένα νέο συμβάν απύθμενης αδιαφορίας και εγκληματικής ανευθυνότητας έρχεται να προστεθεί και πάλι, στην περιοχή του οικισμού αυτή τη φορά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του!


Αναμμένα κάρβουνα βρέθηκαν την Παρασκευή 15 Ιουνίου μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του ποταμού, ευτυχώς λίγο πριν περάσει απορριμματοφόρο όχημα και αποκαλυφθεί η αναίσχυντη πράξη εκείνων που τα πέταξαν εκεί, διακινδυνεύοντας να βάλουν φωτιά στον κάδο και στην περιοχή.

Δυστυχώς, αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό, το οποίο και αποδεικνύει, σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο, το εύρος της ντροπιαστικής αναισθησίας ορισμένων για το δημόσιο χώρο της Νάουσας τον οποίο μεταχειρίζονται κατά το δοκούν, εκθέτοντας ανεύθυνα σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συμπολιτών τους αλλά και το περιβάλλον.

Είναι πραγματικά κρίμα να συμβαίνουν τέτοια τραγικά περιστατικά στην περιοχή του δημοφιλέστερου προορισμού της Πάρου τα οποία ουδόλως συνάδουν με την σύγχρονη φυσιογνωμία και τον πολιτισμό της πανέμορφης Νάουσας.

Τα περιστατικά αυτά, συνιστούν πρόκληση σε κάθε έννοια κοινωνικής ευσυνειδησίας και δυστυχώς, αν και ελάχιστα, αρκούν για να αμαυρώσουν την εικόνα της περιοχής εν μέσω τουριστικής σεζόν, αν ενδεχομένως ο παράγοντας τύχη δεν συμβάλλει ώστε να αποσοβηθούν οι επιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos