Με την εγκατάσταση φωτισμού παραδίδεται στον παριανό λαό το έργο ανάπλασης πλησίον του λιμανιού της Πάρου…

21 Ιουνίου 2018 18:16

Έφτασε αισίως σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και παράδοσης στον παριανό λαό, ένα έργο ανάπλασης χρηματοδοτούμενο από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου, το οποίο εφεξής θα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα και τη λειτουργία της περιοχής του πεζοδρομίου από το λιμάνι της Παροικίας μέχρι την περιοχή Βίντζι.

 Ήδη εδώ και καιρό, οι πλάκες του πεζοδρομίου επιδιορθώθηκαν όπου ήταν δυνατόν ή αντικαταστάθηκαν, κατασκευάστηκε επί του πεζοδρομίου λωρίδα για τη διευκόλυνση της κίνησης των ΑΜΕΑ και των τυφλών καθώς και ειδική λωρίδα για την ευκολότερη και λιγότερο θορυβώδη έλξη των αποσκευών, σε μια περιοχή υψηλής τουριστικής κίνησης.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, μπήκε και η τελική «σφραγίδα» αποπεράτωσης του έργου με την εγκατάσταση φωτισμού επί του πεζοδρομίου. Η όλη περιοχή, μοιάζει κυριολεκτικά να έχει αλλάξει «πρόσωπο» καθώς αναβαθμίστηκαν η όψη και οι λειτουργικές δυνατότητές της προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών του νησιού.

Με την βελτιωμένη αυτή επί της ουσίας μορφή του, το πλέον πολυσύχναστο ίσως πεζοδρόμιο της Πάρου κοντά στο λιμάνι του νησιού, αποκτά τώρα μια πιο όμορφη, φρέσκια εικόνα και μια πιο εύχρηστη λειτουργικότητα Είναι εξάλλου το σημείο, το οποίο εκτός των άλλων, «υποδέχεται» πρώτο κάθε καλοκαίρι τους χιλιάδες τουρίστες που φθάνουν ακτοπλοϊκώς αποτελώντας έτσι, μια από τις σπουδαιότερες «βιτρίνες» του νησιού. 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos