Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Μουντιάλ "παίζει" και στις διακοπές! Πανηγυρισμοί Γάλλων τουριστών στην Πάρο για το "εισιτήριο" του τελικού!

11 Ιουλίου 2018 11:56

Ένα και μοναδικό γκολ, που μπήκε με κεφαλιά στο 51ο λεπτό του αγώνα Γαλλία - Βέλγιο δίνοντας τελικά στους Γάλλους το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2018, ήταν ικανό να φέρει τρελούς "γαλλικούς" πανηγυρισμούς στην Πάρο!


Όλα κι όλα! Οι διακοπές μπορεί να είναι διακοπές αλλά η μπάλα είναι μπάλα και μάλιστα, όταν αυτή βρίσκει δίχτυα στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη ανεβάζει στον έβδομο ουρανό τους φιλάθλους της νικήτριας χώρας όπου κι αν αυτοί βρίσκονται! Οι χαρές που δίνει η στρογγυλή θεά δεν κρατιούνται φυσικά αλλά φανερώνονται όπου γης!



Ο φακός του psts.gr κατέγραψε το έξαλλο πανηγύρι που έστησαν Γάλλοι τουρίστες στην Πάρο, όταν η Γαλλία στην Αγ. Πετρούπολη το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουλίου πέρασε στον τελικό του Μουντιάλ, μετά από 12 χρόνια, διεκδικώντας τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο της ιστορίας της!

Δεν είναι και λίγο! Ραντεβού στη Μόσχα λοιπόν για τους περίφημους "τρικολόρ" που θα αντιμετωπίσουν σύντομα την νικήτρια του ημιτελικού στο ματς Αγγλία - Κροατία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr