Η Πάρος ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2018!

15 Ιουλίου 2018 11:45

Οι αναγνώστες της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Travel + Leisure μίλησαν! Κατέταξαν την Πάρο στην κορυφή της πυραμίδας με τα ωραιότερα νησιά της Ευρώπης σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήχθη, δίνοντας στο νησί 88.76 βαθμούς με άριστα το 100!


Ενώ έτσι παραδοσιακά Μύκονος και Σαντορίνη φιγουράριζαν πάντα στις πρώτες θέσεις, φέτος η Πάρος έκανε την έκπληξη και την διαφορά ως πρώτη στις προτιμήσεις των τουριστών για το 2018!
Η κορυφαία θέση στην οποία ανέβασαν το νησί οι αναγνώστες της διάσημης ιστοσελίδας βασίστηκε σε συγκεκριμένα κριτήρια στα οποία η Πάρος αρίστευσε!

Με βάση λοιπόν, την εικόνα του νησιού ως προς τα αξιοθέατα και τα μνημεία που διαθέτει, τη θάλασσα και τις παραλίες του, τα φυσικά τοπία, τις γαστρονομικές του απολαύσεις αλλά και το επίπεδο φιλοξενίας των κατοίκων του, η Πάρος κατέκτησε τον επίζηλο "τίτλο" του καλύτερου νησιού στην Ευρώπη για να επισκεφθεί κανείς και όχι άδικα, καθώς συγκεντρώνει ένα σύνολο αξιόλογων πλεονεκτημάτων που υπερτερούν έναντι άλλων νησιωτικών ευρωπαϊκών προορισμών.

Αυτό είναι φυσικά κάτι που όλοι γνωρίζουμε καθώς η Πάρος διαθέτει εν συνόλω χαρακτηριστικά που δύσκολα κανείς βρίσκει σε άλλα νησιά τόσο ολοκληρωμένα! Να όμως που τώρα, η αλήθεια αυτή έρχεται να επιβεβαιωθεί έξωθεν από εκείνους που την έχουν επισκεφθεί και έχουν απολαύσει τα ποικίλα θέλγητρά της αποτυπώνοντάς τα στην ψήφο τους για το ωραιότερο νησί της Ευρώπης!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos