Το "Mamma Mia" σπάει ταμεία στο cine Rex στην Πάρο!

22 Ιουλίου 2018 13:19

Καλοκαιράκι στην Πάρο και τι καλύτερο από την απόλαυση μιας θρυλικής ταινίας που εκτυλίσσεται σε καλοκαιρινό φόντο και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπόθεση, στο φανταστικό νησί Καλοκαίρι!

Στο ασφυκτικά γεμάτο κάθε βράδυ cine Rex στην Παροικία το σίκουελ "Mamma Mia" σπάει ταμεία ταξιδεύοντας τους θεατές στην ατμόσφαιρα ενός ατέλειωτου cine party με μουσική, χορό, ρομαντική διάθεση και έξοχες ερμηνείες από ένα all star cast που υπόσχεται "βουτιά" στο ελληνικό καλοκαίρι και τα θέλγητρά του!



Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχαγωγική πρόταση για τα βραδάκια στην Πάρο, μέσα στο περιβάλλον του υπέροχου θερινού cine Rex καθώς, αν κανείς κοιτάξει ολόγυρά του στο νησί θα δει εικόνες ομορφιάς που θα του δώσουν την αίσθηση ότι είναι μέρος της ταινίας! Πραγματικότητα και φαντασία γίνονται δυσδιάκριτες σε ένα εξαιρετικό φιλμ που μέσα στο νησιωτικό περιβάλλον βρίσκει τον φυσικό του χώρο!

Στην πρώτη προβολή της η ταινία "Mamma Mia" που είχε γυριστεί στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια είχε κόψει στην χώρα μας 622.200 εισιτήρια! Τώρα δέκα χρόνια μετά, το σίκουελ γυρισμένο στις Δαλματικές ακτές γράφει και πάλι ιστορία ως το απόλυτο καλοκαιρινό φιλμ που έχει προκαλέσει φρεντίτιδα στους απανταχού φίλους του σινεμά!


Τα τραγούδια των ΑΒΒΑ δίνουν και πάλι το ρυθμό, οι πολλοί διάσημοι ηθοποιοί γοητεύουν, την υπογραφή τους στο προσεγμένο σενάριο έχουν βάλει ηχηρά ονόματα του χώρου. Το φανταστικό νησί Καλοκαίρι στο οποίο διαδραματίζεται η ταινία μας περιμένει όλους για να ζήσουμε στο πανί τη σαγήνη ενός καλοκαιριού που μυρίζει θάλασσα, μαγευτικά τοπία και ήλιο!

Μην χάσετε την περίφημη ταινία - απόδραση στον γοητευτικό κόσμο της καλοκαιρινής πανδαισίας! Και μάλιστα στην Πάρο, στο νησί όπου οι μαγευτικές τριγύρω εικόνες του θα σας βάλουν πιο εύκολα στο κλίμα της υπόθεσης του εξαιρετικού, δημοφιλούς φιλμ!



 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos