Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα νεαρά παιδιά που βοήθησαν σε διακομιδή ασθενούς στις Λεύκες Πάρου....

23 Ιουλίου 2018 14:09

Ήταν περίπου 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η Ε.Ο.Δ. δέχτηκε επείγουσα κλήση για διακομιδή ασθενούς από τις Λεύκες στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Όταν το ασθενοφόρο έφθασε στις Λεύκες, τέσσερα νεαρά αγόρια που επέστρεφαν εκείνη την ώρα στα σπίτια τους, ρώτησαν τα μέλη της Ε.Ο.Δ αν χρειάζονται κάποια βοήθεια και στη συνέχεια μέσα από στενά σοκάκια και μικρά σκαλάκια τους οδήγησαν στο σπίτι του ασθενούς.

Το σημείο πρόσβασης ήταν δύσκολο όπως και η μετακίνηση του ασθενούς που έχρηζε επείγουσας ιατρικής φροντίδας. Η βοήθεια των νεαρών παιδιών τα οποία ανιδιοτελώς προσφέρθηκαν να συνδράμουν ήταν ανεκτίμητη εκείνες τις δύσκολες ώρες.

Δυστυχώς, τα μέλη της Ε.ΟΔ. δεν πρόλαβαν μέσα στην ένταση των στιγμών της διακομιδής να ρωτήσουν ούτε καν τα ονόματα των τεσσάρων νεαρών αγοριών. Αισθάνονται όμως την ανάγκη να εκφράσουν ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα άγνωστα εκείνα παιδιά και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς τους που τα ανέθρεψαν με τέτοιες αξίες.

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos