Αντίπαρος: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που σκότωσαν με κατσαβίδι – Άφαντος ο γιος του

24 Ιουλίου 2018 10:48

Συγκλονίζει την Αντίπαρο η άγρια δολοφονία του 65χρονου Βρετανού επιχειρηματία Derek Arber. Βρέθηκε νεκρός στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο με τραύμα από κατσαβίδι στην πλάτη.


O Βρετανός εκατομμυριούχος Derek Arber μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου με κατσαβίδι στην πλάτη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Lilly’s Villas που διατηρούσε με τη γυναίκα του στην Αντίπαρο. Οι αρχές αναζητούν με την υποψία του φόνου τον γιο.

Βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο την Κυριακή. Άνθρωποι που γνώριζαν τον Derek Arber είπαν ότι τον είδαν για δείπνο το βράδυ της Κυριακής με τον γιο του.

Οι δύο άντρες, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν έντονη αντιπαράθεση και έφυγαν μαζί από το εστιατόριο. Η σορός του βρέθηκε το επόμενο πρωί με την αστυνομία να πιστεύει ότι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου με κατσαβίδι. Διερευνούν πλέον έρευνα δολοφονίας με κύριο ύποπτο τον γιο του που παραμένει άφαντος.
Εξαφανίστηκε ο γιος του από την Αντίπαρο
Εκτιμάται ότι ο γιος του έχει ήδη εγκαταλείψει το νησί. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει μεταβεί στην Αντίπαρο ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πάρου για να συντονίσει τις έρευνες και να δώσει κατευθύνσεις για την έρευνα.

Ο Derek Arber ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην Αντίπαρο, με τους ντόπιους να επαινούν το περιπετειώδες πνεύμα και την ευφυΐα του. Είχε το συγκρότημα διαμερισμάτων Lilly’s Villas με τη σύζυγό του Lilly Arber. Το σπίτι του βρισκόταν μέσα στο συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στους λόφους της πόλης του Αγίου Γεωργίου.
Ο Βρετανός ζούσε μόνιμα στην Αντίπαρο. «Διεξάγονται έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του. Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αντίπαρο στις 22 Ιουλίου 2018» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos