Ξενοδοχείο Ποσειδών: Απάντηση σχετικά με μια προσωρινή λυόμενη ξύλινη κατασκευή

26 Ιουλίου 2018 11:19

Παρακολουθούμε σιωπηλά εδώ και μέρες τα όσα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τύπο σχετικά με μια προσωρινή λυόμενη ξύλινη κατασκευή έμπροσθεν του ξενοδοχείου μας στην Χρυσή Ακτή εντός εκτάσεως, την οποία μισθώνουμε από την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Επειδή, η κατάσταση, ωστόσο έχει ξεπεράσει τα όρια της όποιας κριτικής (καλόπιστης ή κακόπιστης) και έχει επεκταθεί σε γενικεύσεις και αβάσιμες κατηγορίες που φτάνουν και ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης, η οποία τιμωρείται ποινικά και συνεπάγεται ευθύνη αποζημίωσης, θέλουμε ως εταιρεία που δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου για δεκαετίες να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Διαδίδεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι η σχετική κατασκευή έμπροσθεν του ξενοδοχείου μας είναι αυθαίρετη, ότι έχει τοποθετηθεί εντός του χαρακτηρισμένου υγροβιότοπου και ότι πρόκειται για μόνιμη κατασκευή χωρίς καμία απόδειξη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αρμόδια είναι η δικαιοσύνη, η οποία θα αποφασίσει, πλην όμως θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατασκευή είναι απολύτως νόμιμη και απολύτως σύμφωνη προς το περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής, καθώς:

α) δεν ευρίσκεται εντός προστατευόμενης έκτασης, ούτε σε αιγιαλό, ούτε σε υγροβιότοπο ή σε άλλη προστατευόμενη περιοχή,
β) βρίσκεται στον παλαιό αιγιαλό, που είναι ιδιωτική έκταση του Δημοσίου, η οποία δεν είναι κοινόχρηστη και
γ) βρίσκεται εντός έκτασης, την οποία κατέχουμε νόμιμα, βάσει της από 06 Μαρτίου 2018 σύμβασης μίσθωσης, την οποία έχει συνάψει η εταιρεία μας με την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Θέλουμε, τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι το ξενοδοχείο Ποσειδών δραστηριοποιείται στην Πάρο 20 χρόνια διαγράφοντας ανοδική πορεία, σέβεται την τοπική κοινωνία, τις άλλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του νησιού, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις περιβαλλοντικών και κοινωνικών προδιαγραφών και δηλώνει παρούσα σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια είτε από το Δήμο είτε από άλλους φορείς του νησιού. Πρεσβεύει επάξια παγκοσμίως την Πάρο στο τουριστικό στερέωμα και αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Σε όλη του την πορεία κινείται πάντα νομότυπα με γνώμονα την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την πορεία μας.

Για την ΜΥΡΩΝ Α.Ε.
Αμπατζή Μάνια
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. AA MSc in Sustainable Environmental Design

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos