Η ανανεωμένη version του "Φύγαμε για Πάρο" απλά μας ξεσηκώνει... (Βίντεο)

03 Αυγούστου 2018 17:46

Είναι ένα τραγούδι - ερωτικό κάλεσμα, ένα κομμάτι άκρως καλοκαιρινό του οποίου το video clip "ξεχειλίζει" από απίθανες εικόνες Πάρου, από παραλίες, τυρκουάζ νερά, γραφικά κατάλευκα σοκάκια και χορό!

H μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού "Φύγαμε για Πάρο" επιστρέφει και φέτος στα club ξεσηκώνοντας τον κόσμο! Το περσινό καλοκαίρι ακούστηκε δυνατά και έγραψε "ιστορία"! Οι ερωτικοί στίχοι του και οι ανεβαστικοί ρυθμοί του μας "ταξίδεψαν" σε μια Πάρο - όνειρο, ένα νησί - παράδεισο!

Φέτος το hit επιστρέφει ανανεωμένο σε μια διαφορετική version με ένα video clip - ζωγραφιά όπως οι ομορφιές της Πάρου που εικονίζει!


Για το νέο video - clip έγιναν συμπληρωματικά γυρίσματα στις ομορφιές του νησιού. Τραγουδά ο Χρήστος Παυλάκης, τη μουσική του κομματιού έχει συνθέσει ο Ανδρέας Καραγιώργος με τη Λίνα Μπασέα η οποία έχει γράψει τους στίχους με τον WhyMe. Το εξαιρετικό video clip υπογράφει ο Τάκης Θωμαϊδης. Απολαύστε το νησί μέσα από ένα υπέροχο, καλοκαιρινής διάθεσης τραγούδι, γεμάτο από Πάρο!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos