Πάρος: Σύστημα καταγραφής κυκλοφοριακών δεδομένων για μελλοντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...

06 Αυγούστου 2018 19:08

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει ειδικά την Παροικία και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την αύξηση της κίνησης, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.


Το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται περισσότερο στην περιφερειακή οδό αλλά και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας της Πάρου, ταλαιπωρεί παριανούς και επισκέπτες, οδηγούς αλλά και πεζούς, με την κατάσταση να επιβαρύνεται ειδκά τα τελευταία χρόνια με την αύξηση των θερινών τουριστικών κυμάτων στο νησί.

Την Δευτέρα 6 Αυγουστου ωστόσο, εγκαταστάθηκε σε διάφορα σημεία της Παροικίας, όπως στον παραλιακό δρόμο Βίντζι αλλά και στον περιφερειακό στο ύψος του ΕΦΚΑ, ένα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής κυκλοφοριακών δεδομένων το οποίο καταμετρά την κίνηση και συλλέγει πληροφοριακά δεδομένα που αφορούν στην κατάσταση της κυκλοφορίας σε περιοχές κυκλοφοριακής αιχμής.



Οι πληροφορίες του συστήματος αυτού είναι αναγκαίες προκειμένου να αξιοποιηθούν για μελλοντικές κυκλοφοριακές διευθετήσεις και παρεμβάσεις για το σκοπό της καλύτερης διαχείρισης και ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας στα επίμαχα σημεία όπου αυτή εμφανίζεται σήμερα προβληματική.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ειδικά στην πρωτεύουσα της Πάρου όπου παρατηρείται και το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos