Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση διακοπής νερού από τη ΔΕΥΑ Πάρου

08 Αυγούστου 2018 19:22

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης νερού που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Αρχιλόχου, παρουσιάστηκε πρόβλημα επάρκειας των γεωτρήσεων της περιοχής.


Για το λόγο αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης από σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 και για τα επόμενα 24ωρα και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 19:00, καθώς και από τις 23:00 έως τις 08:00 στις περιοχές «Κάμπος Μαρμάρων» και «Τσουκαλιά-Άργιακας».
Τα συνεργεία της Επιχείρησης καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, να λάβουν υπόψη τους τις δυσκολίες και να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού στο ελάχιστο δυνατόν.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες των συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., έγινε εκβάθυνση της γεώτρησης της οποίας εξαντλήθηκαν τα αποθέματα. Γίνεται προσπάθεια άμεσης επαναλειτουργίας της στο δίκτυο για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα.

Ως εκ τούτου ενδέχεται για μικρό χρονικό διάστημα να υπάρχει θολότητα στο νερό των περιοχών της Τ.Κ. Αγκαιριάς. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr