Συντονισμός - "ρολόι" των αρχών σε πυρκαγιά στη Νάουσα Πάρου!

11 Αυγούστου 2018 13:59

Φωτιά ξέσπασε σε οικία περί τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου στη Νάουσα της Πάρου.

Συναγερμός σήμανε αμέσως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία και την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και σε απίστευτα γρήγορο χρόνο, συντονισμένα και άμεσα, όλες οι αρχές βρέθηκαν στο σημείο της φωτιάς την οποία κατέσβησαν με επιτυχία πριν αυτή προλάβει να εξαπλωθεί.



Επειδή οφείλουμε να επισημαίνουμε και τα θετικά των αρμόδιων υπηρεσιών σε περιπτώσεις διαχείρισης κρίσεων και περιστατικών εκτάκτου ανάγκης, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η άμεση κινητοποίηση, ο άψογος συντονισμός και η πλήρης ετοιμότητα των αρχών στο συγκεκριμένο συμβάν ήταν άριστες και ο όλος μηχανισμός δούλεψε "ρολόι" μέσα σε χρόνο dt, με αποτέλεσμα την αμεσότατη και ταχεία αντιμετώπιση του συγκεκριμένου περιστατικού.

Το γεγονός αυτό, δεν μπορεί παρά να εμπνέει στον πολίτη το αίσθημα της ασφάλειας απέναντι σε συμβάντα εκτάκτου ανάγκης και να εμπεδώνει την εμπιστοσύνη του προς τους αρμόδιους δημόσιους μηχανισμούς που έχουν την ευθύνη για την προστασία της κοινωνίας και του κάθε πολίτη ξεχωριστά σε περιπτώσεις απρόβλεπτων συμβάτων κινδύνου όταν λεπτό με το λεπτό διακυβεύονται ζωές ή περιουσίες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos