Περιβαλλοντικές δράσεις – εκπαιδευτική θεατρική παράσταση

25 Οκτωβρίου 2018 21:41

Σε συνέχεια των περιβαλλοντικών δράσεων ευαισθητοποίησης ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. σε συνεργασία με τους Δήμους Πάρου και Αντιπάρου θα προσφέρει δωρεάν στα παιδιά της πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας την εκπαιδευτική θεατρική παράσταση<< ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ο Φώτης , η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση>> καθώς και θα διανείμει δωρεάν και ένα αντίτυπο του ομώνυμου παραμυθιού σε κάθε παιδί σε συνεργασία με την εταιρεία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ και την θεατρική ομάδα ΕΝ ΟΔΩ , που έχουν και την απαραίτητη άδεια από το υπουργείο Παιδείας που επισυνάπτεται.


Ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. θα καλύψει επίσης και το κόστος μετακίνησης των μαθητών από και προς στο ΕΠΑΛ Παροικίας ή σε εναλλακτικούς θεατρικούς χώρους που θα επιλεγούν και θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις για όσα σχολεία δεν διαθέτουν την κατάλληλη θεατρική σκηνή στο χώρο τους.
Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα από τις 3-7 Δεκεμβρίου 2018 πρωινές ώρες.

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο τηλ. 2284360116 αν επιθυμείτε να συμμετέχετε.
Το πρόγραμμα αφορά όλα τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου των νησιών της Πάρου και της Αντιπάρου και υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλα.

 

Με εκτίμηση
Για τον ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Πετρόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos