Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20% αύξηση σημείωσε στις αφίξεις επιβατών το αεροδρόμιο Πάρου τον Οκτώβριο του 2018!

08 Νοεμβρίου 2018 13:29

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του αεροδρομίου, 5433 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στην Πάρο τον Οκτώβριο που μόλις μας πέρασε έναντι 4533 που έφθασαν από αέρος στο νησί τον αντίστοιχο φθινοπωρινό μήνα του 2017, μια αύξηση δηλαδή που αγγίζει το ποσοστό του 20%!

Κατά τον Οκτώβριο του 2017 πραγματοποιήθηκαν 90 αφίξεις πτήσεων, κατά τον φετινό Οκτώβριο είχαμε την άφιξη 97 πτήσεων, μια αύξηση η οποία σε ποσοστιαίο υπολογισμό φθάνει το 7,5%!

Εκ του αποτελέσματος δε, επιβεβαιώνεται με σαφήνεια η τεράστια σημασία που είχε τελικά η δημιουργία ενός μεγάλου, σύγχρονου κρατικού αερολιμένα στο νησί για το σκοπό της πιο άνετης και γρήγορης πρόσβασης των επισκεπτών προς την Πάρο και την συνακόλουθη την αύξηση των τουριστικών ροών προς αυτήν.

Τα προς υλοποίηση προγραμματισμένα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αυξανόμενου επιβατικού κοινού, είναι ασφαλώς αναγκαία καθώς η ραγδαία ανάπτυξη της κίνησης που έχει παρατηρηθεί κατά τα δύο χρόνια της λειτουργίας του, επιβάλλει την αναβάθμισή του.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr