Εκδηλώσεις ΔΗΜ.Τ.Ο Πάρου - Αντιπάρου Φθινοπώρου 2018

13 Νοεμβρίου 2018 13:31

Διοργανώσαμε στις 6 Οκτωβρίου 2018, με αφορμή την ημέρα της 3ης Ηλικίας, έξοδο με γεύμα για τους ηλικιωμένους που διαβιούν στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Πάρου (Προσφορά της ΔΗΜ.ΤΕ. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου).

Την ίδια εβδομάδα διαθέσαμε βιβλία των εκδόσεων «Σαββάλας» στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σολείο Παροικιάς προκειμένου να εμπλουτιστούν οι σχολικές τους Βιβλιοθήκες.

Επίσης φροντίσαμε να εξοπλιστεί το Γυμνάσιο Αρχιλόχου με δύο βιντεοπροβολείς (Projectors). Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον κ. Φίλιππο Φόρτωμα, Συμβούλο Κοινοβουλευτικού και Νομοθετικού έργου του Προέδρου της Ν.Δ., για τη χορηγία.

Στις 4 Νοεμβρίου συνδιοργανώσαμε με τη Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων της Ν.Δ. εκδήλωση «Βία κατά των γυναικών: Ένα πρόβλημα με πολλές όψεις…», μια εκδήλωση πρωτοποριακή που αγγίζει ένα ιδιαίτερο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.
Ευχαριστούμε θερμά τη Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ., όχι μόνο για την παρουσία της στην εκδήλωση αλλά και για την εξαιρετική της ομιλία.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα εκδήλωση της ΔΗΜΤ.Ο. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.

Η Πρόεδρος
της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.Πάρου Αντιπάρου
Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos